Hakukoneoptimointi

Läpinäkyvää hakukoneoptimointia joka tuo asiakkaita ja hakukonenäkyvyyttä ilman tekosyitä

Leadniumin nykyaikainen hakukoneoptimointi perustuu laadukkaaseen sisältöön joka tuo arvoa asiakkaille ja brändille.

Älä vaaranna hakukonenäkyvyyttä tai liiketoimintaa epämääräisellä kikkailulla. Leadnium noudattaa Googlen jatkuvasti päivittyviä sääntöjä sekä seuraa muutoksia varmistaaksemme tasaiset sekä pitkäaikaiset tulokset.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen konsultointi hakukonenäkyvyyden parantamiseen

Hakukoneoptimoija Tommi Aaltonen

Hyvä Yrittäjä,

Olen Tommi Aaltonen, hakukoneoptimoinin ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen.

Eikö olisi uskomatonta jos yrityksesi verkkosivut ohittaisivat kilpailijat ja sijoittuisivat tärkeillä avainsanoilla ensimmäiseksi Googlessa?

Kuvittele hetki, kuinka paljon voitsitkaan kasvattaa liiketoimintaasi ilman päänvaivaa, luotettavan SEO tiimin työskennellessä rinnallasi? Voit keskittyä ydinosaamiseesi samalla kun tuomme orgaanisesti laadukasta liikennettä ja asiakkaita kasvattamalla hakukonenäkyvyyttäsi.

Hakukoneoptimoinnista (SEO:sta) on tullut trendikäs termi digitaalisten ”yrittäjien”, ”gurujen” ja muiden käärmeöljykauppiaiden keskuudessa. Hakukoneoptimointi on muotisana jota käytetään usein vakuuttamaan asiakas siitä, että mainostoimisto tietää mistä puhuu, pitämättä kuitenkaan katteita lupausten takana. Olemme ylpeänä tarjonneet laadukasta hakukoneoptimointia vuosien ajan.

Työskennellessä kanssamme voit keskittyä kasvattamaan liiketoimintaasi, tietäen että takanasi on tiimi, joka työskentelee väsymättömästi ja omistautuneena tuottaakseen verkkosivuillenne ansaitsemaanne liikennettä. Vuosien kokemuksen ansiosta olemme varmoja siitä siitä, että pystymme nostamaan yrityksesi Googlen ensimmäiselle sivulle liiketoimintaasi sopivan ja räätälöidyn SEO strategiamme avulla.

Useiden mainostoimistojen hakukoneoptimointi strategia perustuu oletukseen, etteivät asiakkaat täysin ymmärrä mitä hakukoneoptimointi on, tämä johtaa siihen että asiakkaille myydään kaunisteltuja lupauksia ja kestämättömiä ratkaisuja. 

Olemme toinen ääripää, Ymmärrämme brändin arvon, emmekä vaaranna yrityksesi mainetta tai liiketoimintaa hämärällä kikkailulla. Pidämme SEO strategiamme erittäin puhtaanaa, eettisenä ”white hat” hakukoneoptimointina, joka ei vain tuo maksavia asiakkaite verkkosivuillenne vaan nostaa myös brändin arvoa ja tunnettavuutta. Ei epäeettistä optimointia tai tekosyitä, vain oikeita tuloksia. Odotamme yhteydenottoasi.

Hakukoneoptimointi on sijoitus

Halvalla ostettu Google optimointi on varma tapa saada huonoin tuotto sijoitetulle pääomalle. Tämä johtuu siitä että hakukoneoptimointi on jatkuvaa kilpailua. Hakukoneoptimoinnin tavoitteena ei ole päästä maaliin ensimmäisenä, vaan pysyä jatkuvasti muiden edellä.

Kuvitellaan että juokset maratonia joissa muilla kilpailijoilla on varaslähtö, ohittaaksesi muut juoksijat, on juostava heitä nopeammin. Jos juokset samalla nopeudella kuin muut, et saa heitä koskaan kiinni.

Sijoituksesi hakukoneoptimointiin määrää nopeuden ja näkyvyyden, haluatko juosta nopeammin? Sijoita enemmän! Isommalla sijoituksella saat enemmän hakukoneoptimointia. Aivan kuten henkilökohtaisen valmentajan kanssa treenatessa, mitä enemmän aikaa käytät, sitä enemmän kehitystä saat.

Jos sijoitat verkkosivujen hakukoneoptimointiin 200 euroa kuukaudessa ja edellä olevat kilpailijat sijoittavat 1 000 euroa kuukaudessa, miten pystyt ohittamaan heidät? Et pysty. On tärkeää arvioida budjettisi kilpailijoiden mukaan, jotta tulokset voidaan taata.

Jos sijoitat 2 000 euroa kuukaudessa, pystyt avaamaan monia uusia mahdollisuuksia ja asettamaan itsesi strategisesti googlen kärkeen. 

Jos 2 000 euron sijoitus google näkyvyyden parantamiseen tuo ylimääräiset 10 000 – 50 000 euroa voittoa, puhutaan erinomaisesta sijoitetun pääoman tuotosta.

Hakukoneoptimointi hinnat
Hakukoneoptimointi on perinteistä mainontaa halvempaa
Hakukoneoptimointi vaatii työtä

Jos etsit halvinta SEO kumppania, emme ole paras valinta

Hakukonenäkyvyydestä kilpaillessa on ehdotonta että SEO budjettinne on kilpailukykyinen. Tästä syystä emme pysty tarjoamaan palveluitamme yrityksille, jotka eivät ymmärrä tämän periaatteen merkitystä.

Muutaman sadan euron sijoituksella et tule saavuttamaan hyviä tuloksia tai tuottoa sijoituksellesi. Vuosien SEO uralla olemme nähneet miten positiivisesti ja merkittävästi oikein toteutettu sivuston optimointi vaikuttaa liiketoimintaan. Olemme myös nähneet tehottomia pienen budjetin SEO strategioita, jotka johtavat vain turhautumiseen.

Olemme vuosien varrella keränneet kokemusta ja oppinut paljon kantapään kautta. Emme tarjoa verkkokurssia tai SEO lisäosaa joka nappia painamalla nostaa verkkosivun googlen kärkeen.

Asian voit ajatella näin: Voit palkkaat yrityksellesi yhden kokopäiväisen SEO-asiantuntijan hoitamaan verkkokaupan hakukoneoptimointia noin 60 000€ vuosipalkalla. Joten miksi ajatus tiimistä joka työskentelee tavoitteena yrityksesi menestyminen alk. 6 000€/vuosi kuulostaisi huonolta?

3 Askelta hakukonenäkyvyyden parantamiseen

Yritystä perustaessa, minulla oli kaksi tavoitetta: olla paras siinä mitä teen ja tuoda työlläni asiakkaille oikeasti huomattavaa arvoa ja tuloksia. Tarjoamme ilmaisen konsultoinnin Google hakukonenäkyyden parantamiseen, seo analyysin, tarvekartoituksen sekä luonnoksen suunnitelmasta parempaan hakukonenäkyvyyteen. Varaamalla ilmaisen konsultoinnin, et sitoudu mihinkään.

Varaa ilmainen konsultointi

Kun yrityksesi ei sijoitu hyvin Googlessa tai saa ansaitsemaansa näkyvyyttä on aika ottaa yhteyttä SEO asiantuntijaan

Räätälöity SEO strategia

Puhelun aikana käydään läpi tavoitteesi. Konsultoinnin lopussa käsissäsi on luonnos parempaan hakukonenäkyvyyteen johtavasta strategiasta

Parempi näkyvyys

Nosta sivusi näkyvyyttä, saa enemmän liikennettä ja nosta brändin arvoa. Vuonna 2021 on aika saada positiivista tuottoa SEO sijoituksellesi

Hakukoneoptimointi 2020-luvulla

Moni hakukoneoptimointi opas antaa usein seuraavat vinkit, ”Kirjoita säännöllisesti blogia niin näkyvyys Googlessa nousee”, ”Etsi pitkänhännän avainsanoja (Longtail keyword)”, ”Asenna WordPress hakukoneoptimointi lisäosa”, tai ”Linkitä verkkosivuasi keskustelufoorumeilla”. 

Nämä kaikki ovat vanhanaikaista hakukoneoptimointia, eivätkä ole enää 2020-luvulla tehokkaita. Googlen algorithmi päivittyy jatkuvasti, ja se mikä toimi eilen, ei välttämättä toimi enää tänään. Hakukoneoptimointi muuttuu jatkuvasti ja me sen mukana. Hyödynnämme vain nykyaikaisia tekniikoita.

Linkittäjille suunnattu sisältö

Luomalla sisältöä joka on suunnattu suoraan heille, joilla on valtaa jakaa sisältöäsi, saat HUOMATTAVASTI parempia tuloksia kaikesta mitä julkaiset

Toimiva konsepti

Todistetusti toimiva sisältö ei jätä sijoittumista hakukoneissa arvailun varaan. Hyödynnämme tieteen tukemia psykologisia periaatteita jotka rohkaisevat jakamaan sisältöä

Sisällön promoaminen

Pelkästään laadukkaan sisällön julkaiseminen ei riitä. Jotta sisältö erottuisi joukosta ja tuottaisi linkkejä, sitä täytyy promota strategisesti.

UX Signaalit

Käyttökokemus vaikuttaa nykypäivän hakukoneoptimoinnissa huomattavasti. Parantamalla sivusi käyttäjäystävällisyyttä voit parantaa sijoitustasi huomattavasti

Hakukoneoptimointi - Usein kysytyt kysymykset

Hakukoneoptimointi, eli SEO on lyhenne sanoista ”Search Engine Optimization”, mutta mikä on seo tarkalleen? Lyhyesti sanottuna Hakukoneoptimoinnilla tähdätään hankkimaan verkkosivulle kävijöitä ja hyvää näkyvyyttä orgaanisesti. Orgaanisella liikentellä tarkoitetaan sitä että saat kävijöitä verkkosivullesi maksamatta mainoksita. Hakukoneoptimoinnissa on laaja valikoima strategioita edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi – joista toiset ovat tehokkaampia kuin toiset. Strategia voi olla mitä tahansa verkkosivun sisällön laatimisesta liiketoiminnan avainsanojen ympärille vahvaan näkyvyyteen usean sosiaalisen median alustoilla. Seo strategiat ja käytännöt muuttuvat jatkuvasti pysyäkseen tehokkaina hakukoneiden päivittäessä jatkuvasti algorithmejä

Mikäli hakukoneoptimointi ei ole toiminut kohdallasi aiemmin, joku seuraavista on todennäköisesti syy.

 1. Olet tullut huijatuksi – Valitettavasti SEO toimialalla on paljon huijareita ja jos näin on käynyt teille, olemme pahoillamme. Näiden huijausten vähentäminen on yksi syy, miksi tiimimme suhtauu intohimoisesti hakukoneoptimointiin.
 2. Olet ostanut hakukoneoptimointia web-suunnittelijalta, ohjelmistokehittäjältä tai domain välittäjältä – Hakukoneoptimointi on kuin aivokirurgiaa, se on erittäin yksityiskohtaista ja vaatii taitoa jota harvalla on. Moni web-suunnittelija tai domainvälittäjä tarjoaa hakukoneoptimointia lisäpalveluna, mutta harvoilla on siihen vaadittua osaamista. Web-suunnittelijat ovat hyviä monissa asioissa, mutta harvat hyviä hakukoneoptimoijia.
 3. SEO tarjoajasi ei ollut asiantunteva – Tämä on yleisempää kuin uskot. Kynnys digitaalisen palvelun tarjoamiseen on niin pieni, että monet perustavat yrityksen katsottuaan muutaman Youtube videon tai luettuaan hakukoneoptimointi oppaan. Usein nämä yrittäjät ajattelevat että voivat oppia tekemällä, ja valitettavasti vakuuttavat useat yritykset siitä että he tietävät mitä tekevät, vaikka heillä ei ole mitään todellista ymmärrystä hakukoneoptimoinnista. SEO on taito mikä vaatii vuosien harjoittelu. Palkkaamalla aloitteleva ”guru”, tulet vain pettymään tuloksiin.
 4. Et panostanut tarpeeksi päihittääksesi kilpailun – Jos maksoit hakukoneoptimoinnista esimerkiksi vain 100€/kk tai jopa 500€/kk, on mahdollisuus ettei kampanjasi ollut tarpeeksi tehokas tai käytössä ei ollut tarpeeksi vaivaa & resursseja päihittääksesi kilpailun. 
 

SEO tiimimme löytää useimmiten minuuteissa syyt miksi aikaisemmat hakukoneoptimointi kokemukset eivät ole toimineet. Pystymme nopeasti tarkastelemaan sivujesi statistiikkaa ja vertaamaan sitä suoraan kilpailijoihinne. Varaa ilmainen konsultointi ja selvitämme mikä aikaisemmissa seo kampanjoissasi on mennyt pieleen.

Vastataksemme tähän kysymykseen SEO tiimimme täytyisi ensin tietää liiketoiminnastasi sekä sen kilpailijoista. Mutta se mitä voimme kertoa, että yleisin syy siihen miksi suurin osa hakukoneoptimointi kampanjoista (Ehkä myös yrityksesi aikaisempi kokeilu) epäonnistuu on tarvittavan työn määrän aliarvioitu ja liian pieni budjetti.

Hakukoneoptimoinnin hyödyt tiivistettynä

 1. Parempi näkyvyys markkinoillasi – Sijoittumalla kilpailijoiden ohi googlen kärkeen, saat enemmän näkyvyyttä omalla alallasi.
 2. Nostaa brändin arvoa & luotettavuutta – Usein pidämme googlen kärjestä löytyviä sivuja luotettavana lähteenä. Tarjoamalla laadukasta sisältöä asiakkaillesi brädäät yrityksesi markkinasi edelläkävijäksi
 3. Perinteistä mainontaa halvempaa – Oikeaoppisesti hakukoneoptimoitu sivu pysyy googlen kärjessä vaikket käyttäisi senttiäkään mainontaan.
 4. Lisää asiakkaita – Mitä korkeammalle verkkosivu sijoittuu googlessa, sitä enemmän se saa ilmasita näkyvyyttä sekä maksavia asiakkaita.

Hakukoneoptimointi on vähän kuin kuntosalilla treenaamista. 12 kuukauden treenijakson jälkeen olet hyvässä kunnossa ja vaikka lopettaisit treenaamisen 3 kuukaudeksi, pysyy kunto hyvin yllä. Mutta ajanmittaan tulokset katoavat ja joudut taas treenaaman.

Sama pätee hakukoneoptimoinnissa, kaikki mitä teemme on pysyvää & pitkäaikaista, mutta ajan mittaan kilpailijasi voivat panostaa omaan optimointiinsa ja tiputtaa sinut tuloksita. Jos näin käy kampanjasi jälkeen, ota yhteyttä SEO tiimimmee ja käymme läpi miten korjaamme sen.

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee paljon siitä miten sijoitut googlessa tällähetkellä, millaista hakukoneoptimointia sivullesi on tehty aikaisemmin ja kuinka paljon kilpailijasi on panostanut hakukoneoptimointiin.

Nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää, että sivulle 2 sijoittunut verkkosivu voidaan nostaa ensimmäiselle sivulle 3 kuukauden sisälle. Täysin uudella verkkosivulla kestää lähemmäksi 6 kuukautta päästä ensimmäiselle sivulle kilpailluilla avainsanoilla.

Hakukoneoptimoinnilla liikenne ja asiakkaat kasvavat vähitellen ja säännöllisesti, mutta ”suuri voitto” on se kun pääset ensimmäisen sivun yläosaan.

Yleensä enemmän kuin voit kuvitella. Jos kilpailijasi eivät ole panostaneet hakukoneoptimointiin yhtään, voi sijoituksen tuotto olla jopa 20-kertainen. hakukoneoptimoinnin todellinen arvo tulee mitata pitkällä aikavälillä, sillä orgaaninen liikenne ja asiakaat löytävät sivusi vielä kauan optimointipalvelun ostamisen jälkeenkin.

SEO tiimimme mahdollistaa parhaan mahdollisimman aseman markkinoillasi ja tuo verkkosivuillesi reilusti uutta orgaanista liikennettä. SEO kokemuksemme perusteella on parempi keskittyä yriksesi näkyvyyden nostamista oikeilla avainsanoilla, kuin jahdata #1 sijaa. Jos ensimmäinen sijoitus on mahdollinen oikeilla avainsanoilla, teemme kaikkemme saadaksesi verkkosivusi sinne.

 

Kukaan ei voi taata #1 sijoitusta Googlessa.

Vaikka monet hakukoneoptimointiin keskittyneet yritykset takaavat #1 sijoituksen, Google tekee lopullisen ratkaisun, eikä kenelläkään SEO yrityksellä ole erityistä sopimusta googlen kanssa. Yleensä epämääräisiä yrityksiä jotka tavaakat #1 sijoituksen kannattaa välttää.

Voimme kuitenkin taata, ettei kukaan työskentele kovempaa, saadakeen näkyvyyttä verkkosivuille jotka ansaitsette.

Ei, uskomme että jos yritys vaatii määräaikaisen sopimuksen, he eivät ole varmoja kyvyistään toimittaa arvoa ja laadukasta työtä, joka pitää asiakkaan tyytyväisinä tuloksiin kuukausi toisen jälkeen.

Lähetämme sinulle kuukausittain raportin sivustosi liikkeistä ja näkyvyydestä googlessa eri avainsanoilla. Raportista näet helposti verkkosivusi hakunäkyvyyden kehityksen sekä tekemme työn.

Kyllä, hoidamme myös hakukonemainontaa (SEM) sekä mainontaa sosiaalisessa mediassa.

Oli sitten kyseessä wordpress alustalle toteutettu hakukoneoptimointi tai isommalle verkkokaupalle, kaikki onnistuu. Emme ole keskittyneet yhteen alustaan.

Ymmärrämme että olet kiireinen pyörittämään liiketoimintaasi, joten teimme aloittamisesta mahollisimman helppoa:

 1. Ota yhtyettä varataksesi ilmaisen konsultoinnin
 2. Käymme nopean palaverin puhelimessa, jossa juttelemme tavoitteistasi, jonka jälkeen tiimimme lähettää sinulle muutamia kysymyksiä. Palaveri yleensä kestää alle 20 minuuttia, ja kun se on tehty, SEO asiantuntijamme hoitavat hakukoneoptimointisi ja voit keskittyä liiketoimintaasi

Vaikka jotkut saattavat väittää, että hakukoneoptoimointi olisi kuollutta, se ei pidä paikkaansa. Vuosien saatossa elementit ja taktiikat ovat vanhentuneet tai muuttuneet. Seurauksena vanhentuneet SEO taktiikat saattavat vaikuttaa negatiivisesti google näkyvyyteesi.

Ota yhtyettä tänään, ja anna meidän auttaa sinua. SEO asiantuntijamme odottavat innolla mahdollisuutta työskennellä kanssasi ja saavuttaa tavoitteesi yhdessä.

Hakukoneoptimointi hinnastomme

SEO startti 500€/kk

Oletko juuri julkaissut verkkosivut? On aika puhua hakukoneoptimoinnista. Ajattele uutta verkkosivuasi näyttävän auton runkona. Näyttävällä autolla ei kuitenkaan tee mitään ilman hyvää moottoria. SEO startti paketti toimii auton moottorina ja johdantona hakukoneoptimointiin. Tällä kertaluontoisella palvelulla rakennat verkkosivullesi tukevan pohjan aloittaaksesi liiketoimintasi juuri oikealla polulla kohti uusia asiakkaita & liikevoittoa.

 
 • Avainsanatutkimus
 • Sisällön analysointi & optimointi
 • SEO strategia tulevaisuudelle 
 • Kuvien hakukoneoptimointi
 • Sivun lähetys hakukoneille
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Google yrityslistaus
 • Google analytics asennus
 • Google jäsennellyt tiedot
 • Google Snippets
 • Somenapit
 • XML sivukartat

SEO Perus 500€/kk

Paljonko hakukoneoptimointiin tulisi budjetoida? Moni yrittäjä kamppailee tämän kysymyksen kanssa päivittäin. Sillä hakukoneoptimointiin vaikuttaa useat tekijät, voi onnistuneen SEO optimoinnin vaatimukset vaihdella suuresti. Yksinkertaisesti ajateltuna, kun kysymyksessä on Googlessa sijoittuminen – miten verkkosivusi eroaa kilpailijoista? Nykyinen ja haluamasi sijoittuminen googlessa sekä kuinka nopeasti haluat kehitystä ovat tärkeimmät tekijät budjetin valitsemiseen. Laadimme räätälöidyn SEO strategian joka perustuu 500€ kuukausibudjettiisi.

 • Avainsanatutkimus
 • Verkkosivun auditointi
 • Tekninen hakukoneoptimointi
 • Sivun sisäinen SEO
 • Sivun ulkoinen SEO 
 • Lähetys hakukoneille
 • Linkkin rakentaminen
 • Kuukausittainen raportointi
 • Räätälöity SEO strategia

SEO Räätälöity Sopimuksen mukaan

Tavoitteena jättää kilpailijat kauas taakse? Räätälöity pakettimme sisältää huolella räätälöidyn järeän strategian liiketoimintasi kasvattamiseen. Tuotamme verkkosivullesi laadukasta sisältöä jota hakukoneiden lisäksi asiakkaasi rakastava jakaa. Promoamme strategisesti laatimaamme sisältöä taataksemme maksimaalisen näkyvyyden. Etsimme sisällöllesi juuri oikeat linkittäjät, kuten blogaajat ja vieraskynät. Tilaa ilmainen konsultointi ja kartoitamme tarpeesi.

 • Laadukkaan sisällön tuotanto
 • Laadukkaiden linkittäjien kontaktointi
 • Sisällön promoaminen
 • Verkkosivun nopeuden optimointi
 •  Kaikki Edellisten pakettien ominaisuut
 • Verkkosivun käyttökokemuksen optimointi
Anna meidän löytää verkkosivunne pullonkaulat

Ota yhtettä

Anna meidän löytää digitaalisen liiketoimintanne ongelmakohdat ja ratkaista ne. Ilmaisessa konsultoinnissa käymme läpi tavoitteenne ja analysoimme verkkosivunne. puhelun lopuksi saatte luonnoksen optimointisuunnitelmasta – jota voit käyttää itse, tai palkata meidät. Ilmainen konsultointi ei sido sinua mihinkään.